Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aannemer 'gijzelt' bewoners door conflict met HEEMwonen

Geplaatst opwoensdag 11 juli 2018 - 19:09

Bewoners van een flat in Kerkrade dreigen de dupe te worden van een geschil tussen hun woningstichting en een aannemer.

Na ruim een jaar zouden de steigers rondom de flat verdwijnen, maar in plaats daarvan plaatste het bedrijf Bouwservice Fons van der Heijden een hek om de flat.

Video: L1

Drie ton
De aannemer zegt nog drie ton van woningstichting HEEMwonen tegoed te hebben. De woningstichting op haar beurt vindt dat de Sittardse bouwfirma ondeugdelijk werk verrichte. Om haar eisen kracht bij te zetten, zette het bouwbedrijf dinsdag hekken om de flat.

Geen balkon
Dat tot woede van de bewoners, die al ruim een jaar last hebben gehad van de bouwwerkzaamheden aan hun flat. Zo kunnen ze al tijden niet meer op hun balkon vanwege de steigers. En vooral met de temperaturen van de afgelopen weken is dat geen pretje. Zij hopen dat er snel een oplossing komt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen