niels van renen

Geen vervolging aanmoedigingspremie richting Fortuna

De aanklager betaald voetbal gaat geen vonnis vellen over het mogelijk aanbieden van aanmoedigingspremies door spelers van FC Emmen aan Fortuna Sittard.

stock geld voetbal contributie
Aanmoedigingspremie voor Fortuna: 'Dit is best ernstig'

Het is 'best ernstig' als blijkt dat FC Emmen Fortuna Sittard daadwerkelijk een aanmoedigingspremie in het vooruitzicht heeft geboden om goed te presteren in de laatste Eredivisiewedstrijd van het seizoen.

Fortuna tegen Emmen (15 feb 2020)
Fortuna bedankt voor premie FC Emmen en schakelt KNVB in

Fortuna Sittard heeft vlak voor haar laatste wedstrijd in de Eredivisie een clandestiene aanmoedigingspremie aangeboden gekregen van FC Emmen. De club uit Sittard heeft er melding van gemaakt bij de KNVB.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten