Michiel ten Horn - Aanmodderfakker

Aanmodderfakker wordt ingestuurd naar Emmy's

De film 'Aanmodderfakker' van regisseur Michiel ten Horn uit Horst is een van de Nederlandse inzendingen voor de Emmy Awards, voor de categorie tv-film.

Gluckauf en Aanmodderfakker strijden om scenarioprijs

Twee Limburgse films zijn genomineerd voor de Zilveren Krulstaart, de prijs van het Netwerk Scenarioschrijvers voor het beste Nederlandse script van het jaar.

Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Film Aanmodderfakker zaterdag op televisie

De met drie Gouden Kalveren bekroonde film Aanmodderfakker is zaterdag te zien op tv.

Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Limburgse regisseurs werken mee aan 'Van God Los'

Regisseurs Michiel ten Horn uit Horst en Rob Lücker uit Tegelen werken mee aan het nieuwe seizoen van 'Van God Los'. Dat heeft producent Pupkin bekendgemaakt.

Filmposter Aanmodderfakker
Aanmodderfakker verkozen tot beste bioscoopfilm 2014

De film Aanmodderfakker van regisseur Michiel ten Horn uit Horst is door de Nederlandse filmpers uitgeroepen tot beste Nederlandse bioscoopfilm van het jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart