Michiel ten Horn - Aanmodderfakker

Aanmodderfakker wordt ingestuurd naar Emmy's

De film 'Aanmodderfakker' van regisseur Michiel ten Horn uit Horst is een van de Nederlandse inzendingen voor de Emmy Awards, voor de categorie tv-film.

Gluckauf en Aanmodderfakker strijden om scenarioprijs

Twee Limburgse films zijn genomineerd voor de Zilveren Krulstaart, de prijs van het Netwerk Scenarioschrijvers voor het beste Nederlandse script van het jaar.

Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Film Aanmodderfakker zaterdag op televisie

De met drie Gouden Kalveren bekroonde film Aanmodderfakker is zaterdag te zien op tv.

Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Limburgse regisseurs werken mee aan 'Van God Los'

Regisseurs Michiel ten Horn uit Horst en Rob Lücker uit Tegelen werken mee aan het nieuwe seizoen van 'Van God Los'. Dat heeft producent Pupkin bekendgemaakt.

Filmposter Aanmodderfakker
Aanmodderfakker verkozen tot beste bioscoopfilm 2014

De film Aanmodderfakker van regisseur Michiel ten Horn uit Horst is door de Nederlandse filmpers uitgeroepen tot beste Nederlandse bioscoopfilm van het jaar.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts