Michiel ten Horn - Aanmodderfakker

Aanmodderfakker wordt ingestuurd naar Emmy's

De film 'Aanmodderfakker' van regisseur Michiel ten Horn uit Horst is een van de Nederlandse inzendingen voor de Emmy Awards, voor de categorie tv-film.

Gluckauf en Aanmodderfakker strijden om scenarioprijs

Twee Limburgse films zijn genomineerd voor de Zilveren Krulstaart, de prijs van het Netwerk Scenarioschrijvers voor het beste Nederlandse script van het jaar.

Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Film Aanmodderfakker zaterdag op televisie

De met drie Gouden Kalveren bekroonde film Aanmodderfakker is zaterdag te zien op tv.

Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Limburgse regisseurs werken mee aan 'Van God Los'

Regisseurs Michiel ten Horn uit Horst en Rob Lücker uit Tegelen werken mee aan het nieuwe seizoen van 'Van God Los'. Dat heeft producent Pupkin bekendgemaakt.

Filmposter Aanmodderfakker
Aanmodderfakker verkozen tot beste bioscoopfilm 2014

De film Aanmodderfakker van regisseur Michiel ten Horn uit Horst is door de Nederlandse filmpers uitgeroepen tot beste Nederlandse bioscoopfilm van het jaar.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit