Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanleg Duitse weg flink vertraagd, jaren overlast in Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 6 juni 2018 - 7:02

De aanleg van de Duitse B221, de verbinding tussen de Buitenring in Landgraaf en het Duitse achterland, loopt jaren vertraging op.

De weg zou er in de eerste instantie in 2020 liggen, in tweede instantie in 2023, maar nu zou de aanleg van de nieuwe weg pas in 2026 van start gaan. Dat meldt de Limburger.

Verkeersoverlast
Door de vertraging gaan de twee Landgraafse kernen nog jarenlang verkeersoverlast houden. De nieuwe weg moet de nog aan te leggen Randweg Abdissenbosch bij Landgraaf verbinden met Ubach-Palenberg, Geilenkirchen en de autoweg B56n en zou het verkeer uit Ubach over Worms en Nieuwenhagen wegnemen.

Volgens de krant proberen de provincie en de gemeente Landgraaf er alles aan te doen om de zaak te bespoedigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen