Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhoudingen na vechtpartij dancefeest Spaubeek

Geplaatst opdinsdag 16 december 2014 - 13:16

Twee mannen uit Beek zijn aangehouden vanwege een uit de hand gelopen dancefeest, afgelopen zaterdag in Spaubeek.

De ruzie ontstond toen een 26-jarige Bekenaar niet naar binnen mocht bij 'Spaubeek got an Error' dat werd gehouden in 't Roadhoes aan de Musschenberg. De man werd buiten gezet, en ging daar helemaal door het lint. Hij stapte in zijn auto, ramde een andere auto die bij het feest geparkeerd stond en ging er vandoor.

Aanrijding
Even later kwam hij terug om nog meer stennis te schoppen. Er sneuvelden ruiten, en toen de ruziemaker opnieuw wegreed in zijn auto raakte hij een van de omstanders. Het slachtoffer liep verschillende schaafwonden op.

De man van 26 werd al snel aangehouden. Een 55-jarige plaatsgenoot werd gisteren ook opgepakt vanwege de vechtpartij.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bewoners Spaubeek op de vuist met inbrekers
Georganiseerde hennepteelt in Zuid-Limburg ontmaskerd
Dievenwagen klemgezet op A76 bij Spaubeek
Drie autodieven opgepakt in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen