Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhoudingen na twee overvallen in Westelijke Mijnstreek

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 13:57

De politie heeft twee vrouwen en een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een supermarkt in Sittard op 1 februari.

Het trio bestaande uit een 19-jarige man uit Sittard, een leeftijdgenote uit Ulestraten en een 17-jarige vrouw uit Sittard, is aangehouden op 24 juni. Dat maakt de politie vrijdag bekend. In het kader van een overval op de supermarkt in de Bremstraat hield de politie begin juni al een 37-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.

Lees ook: Verdachte supermarktoverval Sittard gearresteerd

Frituur
De politie linkt de Sittardse verdachten ook aan de overval op de frituur in Munstergeleen op 10 februari. In deze zaak is op 8 juni ook al een 20-jarige Sittardenaar aangehouden.

Lees ook: Sittardenaar (20) opgepakt voor overval snackbar

Onderzoek
De politie onderzoekt of en zo ja welke rol het drietal heeft gehad bij deze twee overvallen in de Westelijke Mijnstreek. Of zij van nog meer berovingen worden verdacht, maakt de politie niet bekend.

Aan beide overvallen is ook aandacht besteed in het programma Opsporing Verzocht. Of tips uit die uitzendingen hebben geleid tot de aanhoudingen is niet bekend.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen