Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhoudingen na controle auto in Maastricht

Geplaatst opzondag 30 november 2014 - 11:38

Bij de controle van een auto in Maastricht zijn zaterdag twee mannen tegen de lamp gelopen.

Agenten zetten de auto op de Frankenstraat aan de kant. Van de twee inzittenden bleek er eentje nog een celtegoed van 16 dagen open te hebben staan. De ander had ruim dertig porties harddrugs bij zich: 9 bollen met heroïne, en 22 met cocaïne. Ook bleek de man drie mobiele telefoons en 450 euro op zak te hebben.

De twee zijn aangehouden. Drugs, telefoons en geld zijn in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Celtegoed en drugs bij samenscholers Maastricht
Straatdealer Maastricht moet celtegoed verzilveren
Arrestatie drugshandelaar Stein - 31 jan 2020 / 3 feb 2020
'Onvindbare' drugshandelaar met 4 jaar celtegoed opgepakt
Impulsieve autodief gaat door naar Belgische cel
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen