Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhoudingen na achtervolging gestolen auto Tegelen

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 11:46

Na een achtervolging door Belfeld en Tegelen zijn een man uit Heel en een vrouw uit Venlo opgepakt, omdat ze in een gestolen auto rondreden.

Agenten zagen de wagen donderdagmiddag rond vijf uur bij Belfeld de A73 verlaten en gingen er achteraan. De auto stond gesignaleerd omdat die begin deze week was gestolen in Landgraaf. De bestuurder van de gestolen auto negeerde het stopteken van de politie, en ging er met hoge snelheid vandoor. Ook negeerde hij een rood verkeerslicht.

Celtegoed
In Tegelen zette het koppel de auto aan de kant, en probeerde te voet aan de achtervolgende politie te ontsnappen. In een winkelpassage eindigde de vluchtpoging van de 30-jarige man en zijn 29 jaar oude metgezel. Daar bleek ook dat de man gedronken had, en geen rijbewijs heeft. Daarnaast bleek de man nog enkele maanden celtegoed open te hebben staan.

Het duo is aangehouden voor heling, onderzocht wordt of ze de auto ook gestolen hebben.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Impulsieve autodief gaat door naar Belgische cel
Venlonaar en Tegelenaar in gestolen auto Nijmegen
Achtervolging gestolen auto van Beek naar Sittard
Autodief Valkenburg verraden door gps
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen