Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhoudingen na achtervolging gestolen auto Tegelen

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 11:46

Na een achtervolging door Belfeld en Tegelen zijn een man uit Heel en een vrouw uit Venlo opgepakt, omdat ze in een gestolen auto rondreden.

Agenten zagen de wagen donderdagmiddag rond vijf uur bij Belfeld de A73 verlaten en gingen er achteraan. De auto stond gesignaleerd omdat die begin deze week was gestolen in Landgraaf. De bestuurder van de gestolen auto negeerde het stopteken van de politie, en ging er met hoge snelheid vandoor. Ook negeerde hij een rood verkeerslicht.

Celtegoed
In Tegelen zette het koppel de auto aan de kant, en probeerde te voet aan de achtervolgende politie te ontsnappen. In een winkelpassage eindigde de vluchtpoging van de 30-jarige man en zijn 29 jaar oude metgezel. Daar bleek ook dat de man gedronken had, en geen rijbewijs heeft. Daarnaast bleek de man nog enkele maanden celtegoed open te hebben staan.

Het duo is aangehouden voor heling, onderzocht wordt of ze de auto ook gestolen hebben.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Impulsieve autodief gaat door naar Belgische cel
Venlonaar en Tegelenaar in gestolen auto Nijmegen
Achtervolging gestolen auto van Beek naar Sittard
Autodief Valkenburg verraden door gps
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen