Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhoudingen bij ontruiming park Maastricht

Geplaatst opvrijdag 28 mei 2021 - 22:45

De politie in Maastricht heeft vijf mensen aangehouden toen het Griendpark vrijdagavond werd ontruimd.

Het park aan de Maas was volgestroomd met mensen die van de mooie avond wilden genieten.

Bekogeld
Omdat het volgens de politie veel te druk was en de mensen zich niet aan de coronamaatregelen hielden, spraken agenten rond 21:15 uur enkele mensen aan. Daarop sloeg de sfeer volgens een correspondent snel om. Enkele mensen keerde zich tegen de politie. Agenten werden geduwd en uitgescholden, en zelfs met glazen en stenen bekogeld.

Arrestanten
Daarop besloot de politie het park te ontruimen. Vier mannen en een vrouw werden daarbij aangehouden. Behalve dat ze meededen aan de ongeregeldheden, konden ze zich niet legitimeren of maakten ze zich volgens de politie schuldig aan openbare dronkenschap.

Bij het schoonvegen van het park maakten politiemensen gebruik van hun wapenstok.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen