Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding voor hack computerspeelgoed VTech

Geplaatst opdinsdag 15 december 2015 - 13:04

De Britse politie heeft een 21-jarige man aangehouden die wordt verdacht van het hacken van de computers van het bedrijf VTech, fabrikant van educatief elektronisch speelgoed.

Dat meldt de BBC.

Weert
Twee weken geleden werd duidelijk dat bij de elektronische inbraak gegevenszijn gestolen van zes miljoen klanten, onder wie bijna 125.000 kinderen uit Nederland en de accountgegevens van ruim 100.000 Nederlandse ouders. Het Chinese VTech maakt onder meer tablets en smartphones voor kinderen. Het Europese hoofdkantoor is in Weert.

Lees ook: Klanten speelgoedfabrikant dupe van grote hack

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Klanten speelgoedfabrikant de dupe van grote hack
'Geen enkele internetdienst kan hackvrij zijn'
DigiD Roermond, Weert en Heerlen jaar lang lek
Gemeenten Weert en Roermond ontkennen DigiD-lek
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen