Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding na schietpartij op straat in Venlo

Geplaatst opmaandag 11 juni 2018 - 10:46

In Venlo is maandagochtend geschoten op de Louisekampstraat.

De schietpartij vond plaats op het woonwagenkampje in de straat, meldt de politie. Er is een verdachte aangehouden. Niemand raakte gewond.

Verschillende schoten
Een buurtbewoner vertelde tegen Omroep Venlo dat er 'zeker tien schoten' zijn gelost. "Eerst hoorden we een auto hard aan komen rijden. Die stopte, vervolgens zeker een stuk of acht schoten. Daarna hoorden we geschreeuw en weer een paar schoten", aldus een getuige die een straat verderop woont.

Volgens de lokale omroep probeerde de verdachte eerst nog te voet te ontkomen, maar hadden agenten hem snel te pakken.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen