Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding na brand door hennepplantage in Sittard

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 10:49

De brand die in de nacht van dinsdag op woensdag woedde in de Haagstraat in Sittard, is ontstaan door een hennepplantage.

De politie heeft een 50-jarige man uit Sittard aangehouden.

Lees ook: Woningen ontruimd vanwege felle brand

Zolder
De man is niet de bewoner van het pand, waar op de zolder de hennepplantage werd aangetroffen. Meerdere woningen moesten vanwege de brand ontruimd worden.

Schuur
De brandweer was snel ter plaatste om het vuur te doven. In een bijgebouw zou vuurwerk zijn opgeslagen, maar dat werd niet bevestigd door de autoriteiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen