Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding na brand door hennepplantage in Sittard

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 10:49

De brand die in de nacht van dinsdag op woensdag woedde in de Haagstraat in Sittard, is ontstaan door een hennepplantage.

De politie heeft een 50-jarige man uit Sittard aangehouden.

Lees ook: Woningen ontruimd vanwege felle brand

Zolder
De man is niet de bewoner van het pand, waar op de zolder de hennepplantage werd aangetroffen. Meerdere woningen moesten vanwege de brand ontruimd worden.

Schuur
De brandweer was snel ter plaatste om het vuur te doven. In een bijgebouw zou vuurwerk zijn opgeslagen, maar dat werd niet bevestigd door de autoriteiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen