Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding na brand door hennepplantage in Sittard

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 10:49

De brand die in de nacht van dinsdag op woensdag woedde in de Haagstraat in Sittard, is ontstaan door een hennepplantage.

De politie heeft een 50-jarige man uit Sittard aangehouden.

Lees ook: Woningen ontruimd vanwege felle brand

Zolder
De man is niet de bewoner van het pand, waar op de zolder de hennepplantage werd aangetroffen. Meerdere woningen moesten vanwege de brand ontruimd worden.

Schuur
De brandweer was snel ter plaatste om het vuur te doven. In een bijgebouw zou vuurwerk zijn opgeslagen, maar dat werd niet bevestigd door de autoriteiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen