Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding bij flyeractie Wilders in Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 15:40

De politie heeft een man aangehouden rond de flyeractie van Geert Wilders in Heerlen.

Dat meldt de politie op Twitter.

Verwarde man
De PVV-politicus geeft op Twitter aan dat hij door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) op de hoogte is gesteld van de aanhouding. Het zou gaan om 'een verwarde man' die Wilders iets aan had willen doen. Of dat ook echt het geval was, wilde de politie niet bevestigen. De man zou vlak voor de aankomst van het Tweede Kamerlid zijn opgepakt.

'Geen gevaar'
De NCTV bevestigt dat er contact met Wilders is geweest. "We willen benadrukken dat hij op geen enkel moment in gevaar is geweest", laat een woordvoerder weten. De NCTV is verantwoordelijk voor de beveiliging van de politicus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen