Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhouding bij flyeractie Wilders in Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 15:40

De politie heeft een man aangehouden rond de flyeractie van Geert Wilders in Heerlen.

Dat meldt de politie op Twitter.

Verwarde man
De PVV-politicus geeft op Twitter aan dat hij door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) op de hoogte is gesteld van de aanhouding. Het zou gaan om 'een verwarde man' die Wilders iets aan had willen doen. Of dat ook echt het geval was, wilde de politie niet bevestigen. De man zou vlak voor de aankomst van het Tweede Kamerlid zijn opgepakt.

'Geen gevaar'
De NCTV bevestigt dat er contact met Wilders is geweest. "We willen benadrukken dat hij op geen enkel moment in gevaar is geweest", laat een woordvoerder weten. De NCTV is verantwoordelijk voor de beveiliging van de politicus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen