Man gearresteerd na dood van Maastrichtenaar

De politie heeft dinsdag een 33-jarige man gearresteerd, vanwege vermeende betrokkenheid bij de dood van een 31-jarige Maastrichtenaar. Deze werd in november vorig jaar onder mysterieuze omstandigheden binnengebracht bij het ziekenhuis van Maastricht.

Gestolen laptop leidt tot zes aanhoudingen en drugsvondst

De politie heeft in Maastricht woensdag en donderdag in totaal zes mensen aangehouden op verdenking van heling.

Man zwaait met bijl op straat en wordt aangehouden

De politie heeft woensdag een man opgepakt die in Schimmert op straat met een bijl zwaaide.

Vierde verdachte opgepakt voor schietpartij loods Heerlen

Een vierde verdachte voor de schietpartij in een loods in Heerlen heeft zich donderdag zelf bij de politie gemeld.

Man uit Nieuwstadt geblinddoekt afgevoerd na bedreigingen

Bij een politieinval in Nieuwstadt is zaterdagmiddag een man aangehouden en geblinddoekt afgevoerd.

Weertenaar met duizenden xtc-pillen in auto opgepakt

Een Weertenaar (25) is vrijdag op de A2 bij Vinkeveen aangehouden, omdat hij ruim 5000 xtc-pillen in de kofferbak van zijn auto had liggen.

Beroving: vrouw weert zich met hogedrukspuit, man opgepakt

Een Duitser is zaterdagmorgen opgepakt, omdat hij ervan verdacht wordt in Horst een bejaarde vrouw in een auto te willen beroven.

Bewakingsbeelden leiden naar overvaller hotel Maastricht

De politie heeft donderdag een man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt als verdachte van de overval op Hotel de l'Empereur in Maastricht.

Steekpartijen: in Sittard aangehouden Hagenaar onschuldig

De 32-jarige man die donderdag in Sittard werd aangehouden naar aanleiding van twee steekpartijen in Den Haag, blijkt daar niets mee te maken te hebben.

Verdachte aangehouden in Sittard na dubbele steekpartij

De politie heeft donderdag een 32-jarige man in Sittard aangehouden. Hij zou woensdagavond betrokken zijn geweest bij een dubbele steekpartij in Den Haag.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app