Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhangwagen gekanteld na uitwijkactie op A2

Geplaatst opzaterdag 17 oktober 2020 - 12:06

Een auto met aanhanger heeft zaterdagochtend voor vertraging gezorgd op de A2 bij Nederweert.

De bestuurder van de auto moest om onbekende reden uitwijken en verloor daarbij de controle over zijn aanhangwagen. Die kantelde en kwam op de zij terecht.

Vertraging
De snelweg is daardoor in zuidelijke richting gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer moet over één rijstrook verder, waardoor er rond 12.00 uur een kleine file ontstond. De vertraging was volgens de ANWB een kwartier. Een berger werd ingeschakeld om de aanhanger weg te takelen.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen