Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met vloerplaten valt om en ramt verkeerslicht

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 18:34

Een aanhanger van een vrachtwagen die vol lag met vloerplaten is maandagnamiddag omgekiept in Nederweert. Daarbij vernielde de aanhanger de fietsverkeerslichten.

Op de kruising tussen de Randweg Zuid en de Staterweg ging het mis, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Kantelen
De truck met aanhanger reed vanuit Nederweert-Eind richting Nederweert over de Randweg Zuid. Op het kruispunt sloeg de chauffeur af naar de Staterweg, waar de aanhanger kantelde.

Toevallig
Doordat de aanhanger de fietsverkeerslichten ramde, raakten alle verkeerslichten op het kruispunt buiten werking. Een toevallig passerende verkeersregelaar leidde het verkeer in goede banen.

Een berger werd opgeroepen om de aanhanger weer rechtop te zetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen