Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met vloerplaten valt om en ramt verkeerslicht

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 18:34

Een aanhanger van een vrachtwagen die vol lag met vloerplaten is maandagnamiddag omgekiept in Nederweert. Daarbij vernielde de aanhanger de fietsverkeerslichten.

Op de kruising tussen de Randweg Zuid en de Staterweg ging het mis, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Kantelen
De truck met aanhanger reed vanuit Nederweert-Eind richting Nederweert over de Randweg Zuid. Op het kruispunt sloeg de chauffeur af naar de Staterweg, waar de aanhanger kantelde.

Toevallig
Doordat de aanhanger de fietsverkeerslichten ramde, raakten alle verkeerslichten op het kruispunt buiten werking. Een toevallig passerende verkeersregelaar leidde het verkeer in goede banen.

Een berger werd opgeroepen om de aanhanger weer rechtop te zetten.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen