Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met roze raceauto over de kop op A73

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 12:22

Een auto met aanhanger met daarop een roze raceauto is zaterdagochtend geschaard en over de kop gevlogen op de A73 bij Venlo.

Het ongeluk gebeurde rond 11:45 uur in zuidelijke richting, net achter knooppunt Tiglia bij Venlo.

Auto-ambulance
De bestuurder schaarde zijn aanhanger, een zogenoemde auto-ambulance en kon niet meer bijsturen. Daarbij raakte de aanhanger een betonnen wand en sloeg over de kop.

Beknelling
Brandweer en ambulance werden opgeroepen, omdat er mogelijk iemand bekneld kon zitten, maar dat bleek niet het geval. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk zorgde korte tijd voor oponthoud op de snelweg.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen