Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met dj-apparatuur gestolen: 'Alles is weg'

Geplaatst opdonderdag 17 oktober 2019 - 16:23

Mart Thijssen uit Meijel draait al bijna 40 jaar als dj op feestjes en partijen, maar dat gaat nu niet meer. Zijn aanhanger met dj-spullen is gestolen.

"Toen ik zaterdag naar de loods ging om mijn aanhanger op te halen voor een feest zag ik dat hij weg was", zegt Thijssen tegen L1.

Big Fun Disco Show
Thijssen, ook wel bekend als dj Matje, heeft vlak na de diefstal een bericht op Facebook geplaatst. Er staat een foto bij van zijn aanhanger waar 'Big Fun Disco Show' opstaat. "Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Via Facebook heeft al een aantal mensen gereageerd. Die hebben de aanhanger vrijdag nog ergens gezien. Ik vermoed dan ook dat hij die dag is gestolen."

Alles weg
Sinds 1979 struinde hij met zijn aanhanger feestjes en partijen af, maar nu is hij in één keer alles kwijt. "Het mengpaneel, de set, de lichtshow. Eigenlijk alles behalve m'n laptops. Die had ik gelukkig thuis liggen", zegt hij. "Ik heb zaterdagavond wel nog gewoon kunnen draaien op een feestje, maar met geleende apparatuur. Dat voelt toch niet hetzelfde."

"Ik vraag me af of ze het voor de aanhanger over voor m'n spullen hebben gedaan", zegt dj Matje. Hij hoopt dan ook dat iemand weet waar zijn aanhanger met spullen is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen