Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met dj-apparatuur gestolen: 'Alles is weg'

Geplaatst opdonderdag 17 oktober 2019 - 16:23

Mart Thijssen uit Meijel draait al bijna 40 jaar als dj op feestjes en partijen, maar dat gaat nu niet meer. Zijn aanhanger met dj-spullen is gestolen.

"Toen ik zaterdag naar de loods ging om mijn aanhanger op te halen voor een feest zag ik dat hij weg was", zegt Thijssen tegen L1.

Big Fun Disco Show
Thijssen, ook wel bekend als dj Matje, heeft vlak na de diefstal een bericht op Facebook geplaatst. Er staat een foto bij van zijn aanhanger waar 'Big Fun Disco Show' opstaat. "Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Via Facebook heeft al een aantal mensen gereageerd. Die hebben de aanhanger vrijdag nog ergens gezien. Ik vermoed dan ook dat hij die dag is gestolen."

Alles weg
Sinds 1979 struinde hij met zijn aanhanger feestjes en partijen af, maar nu is hij in één keer alles kwijt. "Het mengpaneel, de set, de lichtshow. Eigenlijk alles behalve m'n laptops. Die had ik gelukkig thuis liggen", zegt hij. "Ik heb zaterdagavond wel nog gewoon kunnen draaien op een feestje, maar met geleende apparatuur. Dat voelt toch niet hetzelfde."

"Ik vraag me af of ze het voor de aanhanger over voor m'n spullen hebben gedaan", zegt dj Matje. Hij hoopt dan ook dat iemand weet waar zijn aanhanger met spullen is.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV