Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met dj-apparatuur gestolen: 'Alles is weg'

Geplaatst opdonderdag 17 oktober 2019 - 16:23

Mart Thijssen uit Meijel draait al bijna 40 jaar als dj op feestjes en partijen, maar dat gaat nu niet meer. Zijn aanhanger met dj-spullen is gestolen.

"Toen ik zaterdag naar de loods ging om mijn aanhanger op te halen voor een feest zag ik dat hij weg was", zegt Thijssen tegen L1.

Big Fun Disco Show
Thijssen, ook wel bekend als dj Matje, heeft vlak na de diefstal een bericht op Facebook geplaatst. Er staat een foto bij van zijn aanhanger waar 'Big Fun Disco Show' opstaat. "Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Via Facebook heeft al een aantal mensen gereageerd. Die hebben de aanhanger vrijdag nog ergens gezien. Ik vermoed dan ook dat hij die dag is gestolen."

Alles weg
Sinds 1979 struinde hij met zijn aanhanger feestjes en partijen af, maar nu is hij in één keer alles kwijt. "Het mengpaneel, de set, de lichtshow. Eigenlijk alles behalve m'n laptops. Die had ik gelukkig thuis liggen", zegt hij. "Ik heb zaterdagavond wel nog gewoon kunnen draaien op een feestje, maar met geleende apparatuur. Dat voelt toch niet hetzelfde."

"Ik vraag me af of ze het voor de aanhanger over voor m'n spullen hebben gedaan", zegt dj Matje. Hij hoopt dan ook dat iemand weet waar zijn aanhanger met spullen is.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen