Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanhanger met dj-apparatuur gestolen: 'Alles is weg'

Geplaatst opdonderdag 17 oktober 2019 - 16:23

Mart Thijssen uit Meijel draait al bijna 40 jaar als dj op feestjes en partijen, maar dat gaat nu niet meer. Zijn aanhanger met dj-spullen is gestolen.

"Toen ik zaterdag naar de loods ging om mijn aanhanger op te halen voor een feest zag ik dat hij weg was", zegt Thijssen tegen L1.

Big Fun Disco Show
Thijssen, ook wel bekend als dj Matje, heeft vlak na de diefstal een bericht op Facebook geplaatst. Er staat een foto bij van zijn aanhanger waar 'Big Fun Disco Show' opstaat. "Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Via Facebook heeft al een aantal mensen gereageerd. Die hebben de aanhanger vrijdag nog ergens gezien. Ik vermoed dan ook dat hij die dag is gestolen."

Alles weg
Sinds 1979 struinde hij met zijn aanhanger feestjes en partijen af, maar nu is hij in één keer alles kwijt. "Het mengpaneel, de set, de lichtshow. Eigenlijk alles behalve m'n laptops. Die had ik gelukkig thuis liggen", zegt hij. "Ik heb zaterdagavond wel nog gewoon kunnen draaien op een feestje, maar met geleende apparatuur. Dat voelt toch niet hetzelfde."

"Ik vraag me af of ze het voor de aanhanger over voor m'n spullen hebben gedaan", zegt dj Matje. Hij hoopt dan ook dat iemand weet waar zijn aanhanger met spullen is.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen