Overslaan en naar de inhoud gaan

Aangifte na mishandeling ambulancebroeder

Geplaatst opzondag 7 januari 2018 - 16:25

Een ambulancemedewerker van de AmbulanceZorg Limburg-Noord is zaterdag mishandeld toen hij werd opgeroepen voor een verwarde man in Venlo.

De verwarde man sloeg de hulpverlener plotseling hard tegen het hoofd en werd daarop door de politie in de boeien geslagen. De ambulancebroeder moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten helpen. Hij mocht vervolgens weer naar huis.

Aangifte
De directie van AmbulanceZorg Limburg-Noord gaat aangifte doen van mishandeling. In een reactie op Facebook laat directeur André Lemmen weten geweld tegen hulpverleners onacceptabel te vinden. "Van hulpverleners blijf je met je handen af. Ze zijn er om hulp te verlenen onder de meest uiteenlopende en risicovolle omstandigheden. Het is onacceptabel dat er geweld wordt gebruikt tegen onze medewerkers, dat pikken we niet."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen