Jan Loonen Loobeek Venray

Wethouder Venray doet aangifte wegens smaad

Wethouder Jan Loonen van Venray heeft aangifte gedaan wegens smaad en laster. Volgens de wethouder zijn anonieme publicaties over hem gebaseerd op onwaarheden.

olijven weert kraam markt wagen marktwagen marktkraam (21 jan 2021)
Olijvenkraam van twee ton gestolen uit zijtuin

Dieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag een olijvenverkoopkraam uit de zijtuin van een Weerter marktondernemer gestolen.

Woonwagenfamilie Brunssum (30 nov 2020)
Woonwagenbewoners doen aangifte tegen gemeente

De Brunssumse woonwagenbewoners die al een tijd in de clinch liggen met de gemeente hebben aangifte gedaan van diefstal.

Geert Wilders
Man die op foto Wilders schoot: 'Ik wilde provoceren'

Sait Cinar, de man die in een filmpje op een foto van PVV-leider Geert Wilders schiet, zegt dat hij dit deed om te provoceren.

Geert Wilders
Wilders doet aangifte om beschieten van zijn foto

Geert Wilders gaat aangifte doen vanwege een filmpje op Dumpert, waarop is te zien dat met een pistool meerdere malen wordt geschoten op een foto van hem. Een woordvoerder van de PVV-leider heeft dit laten weten.

Motorcrossers rijden mountainbikebaan Watersley aan gort (8 nov 2020)
Motorcrosser vernielt parcours Watersley

Een motorcrosser heeft zaterdagmiddag en zondagochtend grote schade aangericht aan het mountainbikeparcours op het Watersley Sports & Talentpark in Sittard.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging