Overslaan en naar de inhoud gaan

Aangereden voetganger in Maastricht overleden

Geplaatst opdinsdag 21 september 2021 - 16:30

Een vrouw die dinsdagochtend in Maastricht werd aangereden door een auto is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Dat laat de politie weten.

Voorruit
Het slachtoffer liep in de Bergerstraat en kwam daar rond 11:00 uur in botsing met een auto. Ze belandde op de wagen en ging volgens een woordvoerder van de politie met haar hoofd door de voorruit. De vrouw raakte ernstig gewond.

De hulpdiensten rukten massaal uit na de melding over het ongeval. Meerdere brandweerwagens en vier ambulances kwamen ter plaatse. De politie zette de straat in beide richting af voor onderzoek. Specialisten proberen de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen