Overslaan en naar de inhoud gaan

Aandeelhouder Korotaev wil meer overleg over Roda JC

Geplaatst opmaandag 13 april 2020 - 20:16

Als het aan aandeelhouder Alexei Korotaev ligt, wordt hij meer bij het overleg over de gang van zaken bij Roda JC betrokken.

Dat zegt de in Dubai woonachtige Rus tegen supporterspodcast The Voice of Kaalhei.

Amper contact
Volgens Korotaev, die twintig procent van de aandelen in de Kerkraadse vereniging in handen heeft, is er amper contact tussen hem en de overige aandeelhouders. "De laatste keer dat ik iemand van de club heb gesproken, is inmiddels alweer maanden geleden", legt hij in de video uit aan de supporters. "We hebben destijds contact via de mail gehad, maar daar blijft het bij."

Ongedekte cheque
De Rus zit nog steeds vast in Dubai, waar hij niet mocht vertrekken omdat hij een ongedekte cheque zou hebben ingediend. De rechter heeft die claim verworpen, maar Korotaev heeft nog steeds een reisverbod. Daar komt nu de coronacrisis nog eens bij. "Het is frustrerend. Ik zit nu al drie jaar in deze situatie, waardoor ik niet voor de club kan betekenen wat ik zou willen", geeft hij aan. "Ik zal moeten wachten op mijn moment, maar ondertussen zou ik het fijn vinden als ik wekelijks met de andere aandeelhouders over de dagelijkse gang van zaken bij de club kon praten."

Lees ook: Roda-investeerder Korotaev wint zaak in hoger beroep

Nicolas Anelka
Korotaev zegt verder nog steeds interesse te hebben om zich voor Roda in te zetten. "Ik heb hier tijd genoeg om over verschillende scenario's na de denken. Ik hoop natuurlijk dat het de beste gaat worden, waarbij ik de fans van de club gelukkig kan maken." Ook voormalig Frans international Nicolas Anelka wil zich volgens Korotaev nog steeds inzetten voor de Kerkradenaren. "We hebben veel contact samen", zegt de Rus. "Ook hij ziet nog steeds mogelijkheden voor het project dat we bij Roda zijn gestart."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen