Overslaan en naar de inhoud gaan

Aandacht Opsporing Verzocht voor gewapende woningoverval

Geplaatst opdinsdag 27 oktober 2020 - 11:32

Televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een gewapende woningoverval die op 15 juni in Venlo plaatsvond.

Bij de overval raakte niemand gewond.

Rastakapsel
Even na 22:00 uur vond de overval destijds plaats op een woning aan de Straelseweg. Getuigen zouden de drie overvallers na het incident hebben zien wegvluchten in een zwarte Volkswagen Golf met Nederlands kenteken. Het zou gaan om getinte mannen met een rastakapsel.

Lees ook: Verdachten van overval Venlo in Eindhoven opgepakt

Aanhouding
Uiteindelijk werden twee mannen in Eindhoven opgepakt die aan het signalement van de daders voldeden. Uit onderzoek bleek echter dat het duo niks met de overval te maken heeft. Daarom werden ze in vrijheid gesteld.

Lees ook: Opgepakte mannen hadden niks met overval te maken

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen