Overslaan en naar de inhoud gaan

Aan tafel voor kerstdiner in voetgangerstunnel

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 21:34

De voetgangerstunnel tussen het Designer Outlet en de Roermondse binnenstad was vrijdagavond omgetoverd tot een pop-up restaurant.

Deze Ernst Casimirpassage bood plaats aan 750 eters voor een kerstdiner in drie gangen.

Muts
Daaronder vooral vrijwilligers en bestuurders, maar ook omwonenden. De dresscode in de uitnodiging: kleed je warm! Jas, trui, sjaal en muts waren ook zeker nodig, ondanks verwarmingszuilen die de voetgangerstunnel op temperatuur moesten brengen.

Sfeer
"Grandioos, ongelofelijk en een fantastische sfeer," zei een van de 750 dinergasten. "Ik zit aan tafel samen met een medebewoner uit mijn flat, maar ook met mensen die ik helemaal niet ken. Dat maakt dit heel mooi."

Verbinding
Het uitverkochte evenement stond in het teken van verbinding. Roermondenaren onderling, maar ook ondernemers in de binnenstad en het Designer Outlet moeten op deze manier dichter naar elkaar toe groeien.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen