Overslaan en naar de inhoud gaan

A79 uren dicht na ongeluk

Geplaatst opzondag 16 augustus 2020 - 20:19

De A79 ter hoogte van Valkenburg is zondagmiddag urenlang afgesloten geweest vanwege een eenzijdig ongeluk.

Een Mercedes die onderweg was in de richting Heerlen reed rond 15:15 uur door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail en schoof terug de weg op.

Wegdek besmeurd
De wagen blokkeerde beide rijbanen en had flinke schade. Olie en andere vloeistoffen lekten vanuit de auto weg op het wegdek. Om die reden was het niet veilig de snelweg open te houden. Een gespecialiseerd bedrijf moest eraan te pas komen om het wegdek weer schoon te maken.

De bestuurder van de Mercedes is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar bleek niets te markeren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen