Overslaan en naar de inhoud gaan

A79 uren dicht na ongeluk

Geplaatst opzondag 16 augustus 2020 - 20:19

De A79 ter hoogte van Valkenburg is zondagmiddag urenlang afgesloten geweest vanwege een eenzijdig ongeluk.

Een Mercedes die onderweg was in de richting Heerlen reed rond 15:15 uur door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail en schoof terug de weg op.

Wegdek besmeurd
De wagen blokkeerde beide rijbanen en had flinke schade. Olie en andere vloeistoffen lekten vanuit de auto weg op het wegdek. Om die reden was het niet veilig de snelweg open te houden. Een gespecialiseerd bedrijf moest eraan te pas komen om het wegdek weer schoon te maken.

De bestuurder van de Mercedes is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar bleek niets te markeren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen