Overslaan en naar de inhoud gaan

A79 tussen Voerendaal en Klimmen dicht door ongeval

Geplaatst opmaandag 16 november 2020 - 13:13

De A79 tussen Voerendaal en Klimmen is maandagmiddag dicht vanwege een ongeval. De snelweg in de richting van Maastricht is tijdelijk afgesloten.

De hulpdiensten rukten rond de klok van 12:40 uur uit voor een eenzijdig ongeval ter hoogte van Voerendaal. De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is vooralsnog onbekend. Een berger heeft het voertuig getakeld en afgevoerd.

Omrijden
Weggebruikers in de richting van Maastricht moeten omrijden via de A76 en de A2, meldt Rijkswaterstaat. Ook dient er rekening te worden gehouden met een langere reistijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen