Snelwegfietser (4 jan 2020)

Opnieuw fietser van snelweg geplukt

De politie heeft maandagavond een fietser van de A76 ter hoogte van afrit Geleen geëscorteerd.

Geld euro's _HD
Aangehouden bestuurder moet 1,5 miljoen euro betalen

Een automobilist die vanuit België de grens overstak naar Limburg heeft waarschijnlijk een flinke kater overgehouden aan de nacht van dinsdag op woensdag. Hij werd aangehouden en bleek nog een bedrag van ruim anderhalf miljoen euro te moeten betalen.

Stock snelheidsmeter
Auto rijdt met 223 km per uur langs politieauto op A76

Op de A76 ter hoogte van Heerlen scheurde zaterdagavond een auto met Belgisch kenteken met 223 kilometer per uur langs een surveillancewagen van de politie.

Snelweg protest Armenië
Armeense demonstranten blokkeren snelweg A76

Nederlanders en Belgen van Armeense afkomst blokkeerden vrijdagochtend de A76 om aandacht te vragen voor het conflict tussen Azerbeidzjan en Armenië en de Turkse inmenging.

Tanken
Limburgse tankstations leveren 13 miljoen voor staatskas op

De veiling van de huurrechten van drie Limburgse tankstations heeft deze week ruim 13,7 miljoen euro opgeleverd voor de Nederlandse staatskas.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV