Asfalt snelweg file

Loslopende hond en fietsers op A76 bij Geleen

De politie is woensdag uitgerukt voor een loslopende hond en twee fietsers op de snelweg A76 bij Geleen.

marechaussee
Gewapende mensensmokkelaars aangehouden op A76

Bij een controle op de A76 bij Stein heeft de Koninklijke Marechausse een vermoedelijke poging om mensen te smokkelen weten te voorkomen.

Achtervolging A2 / A76 / E340 29-jarige man uit Hoorn in gestolen auto (11 mrt 2021)
Man aangehouden na achtervolging over A2 en A76

De politie in Maastricht heeft woensdagavond meegeholpen een 29-jarige automobilist in te rekenen die in een gestolen auto reed.

Maasbrug E314/A76 Maasmechelen Stein
15 miljoen voor renovatie Maasbrug tussen België en Stein

De Maasbrug (E314/A76) tussen Stein en Maasmechelen krijgt een flinke opknapbeurt. Het kostenplaatje voor de grootschalige en maandenlange renovatie bedraagt 15 miljoen euro.

Ongeval Stein A76 (19 feb 2021)
Slachtoffer dodelijk ongeval A76 is Heerlenaar (52)

De politie heeft de identiteit bekendgemaakt van de automobilist die vrijdagochtend op de A76 bij Stein om het leven is gekomen na een aanrijding met een truck.

Ongeval Stein A76 (19 feb 2021)
Snelweg A76 weer open na dodelijk ongeval

De snelweg A76 richting België ter hoogte van Stein is weer open nadat er vrijdagochtend een dodelijk ongeval plaatsvond tussen een vrachtwagen en een personenauto.

Ongeval Stein A76 (19 feb 2021)
Dode bij zwaar ongeval met vrachtwagen op snelweg

Bij een zwaar ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op snelweg A76 ter hoogte van Stein is de bestuurder van de auto om het leven gekomen.

Politie stock nacht
Politie haalt 'nuchtere' gans van A76

De politie van Heerlen heeft zaterdagavond een gans gered op de A76.

Snelwegfietser (4 jan 2020)
Opnieuw fietser van snelweg geplukt

De politie heeft maandagavond een fietser van de A76 ter hoogte van afrit Geleen geëscorteerd.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie