Overslaan en naar de inhoud gaan

A73 weer deels dicht vanwege reparatie vorstschade

Geplaatst opzaterdag 27 februari 2021 - 8:25

De A73 gaat dit weekend deels dicht om de vorstschade te herstellen. De snelweg gaat van zaterdagavond tot maandagochtend dicht tussen Venray en knooppunt Rijkevoort.

Dat meldt Rijkswaterstaat.

Afsluiting
Het asfalt op de snelweg tussen oprit Venray en knooppunt Rijkevoort heeft schade opgelopen door het extreme winterse weer eerder deze maand. Rijkswaterstaat begint zaterdagavond 21:00 uur met de herstelwerkzaamheden. Maandagochtend om 5:00 uur gaat de snelweg weer open.

Vanwege de wegafsluiting moet verkeer in noordelijke richting rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

Vorstschade
De winterse omstandigheden hebben afgelopen periode tot asfaltschades geleid. Zo was de snelweg tussen Grubbenvorst en Horst vorig weekend gesloten voor reparatiewerkzaamheden..

Lees ook: Herstelwerkzaamheden vorstschade: A73 deels afgesloten

In de komende weken vinden volgens Rijkswaterstaat in Zuid-Nederland nog meer herstelwerkzaamheden plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen