Overslaan en naar de inhoud gaan

A73 urenlang dicht na ongeluk met vrachtwagen en auto

Geplaatst opdonderdag 9 februari 2017 - 6:49

De snelweg A73 is donderdagochtend ter hoogte van Malden enkele uren in noordelijke richting dicht geweest na een ongeluk met een vrachtwagen en een personenauto.

De personenauto botste rond 5:30 uur achterop een vrachtwagen.

Gewond
De bestuurder van de auto raakte bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Ook een traumateam verleende hulp. De automobilist en zijn passagier zijn volgens de Gelderlander met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Snelweg dicht
De A73 was vanwege het ongeluk tussen Malden en Nijmegen Dukenberg in noordelijke richting helemaal dicht. Rijkswaterstaat adviseerde verkeer richting Nijmegen om te rijden vanaf knooppunt Zaarderheiken, over de A67, A2 en A50. De politie was ter plaatse bezig met een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Door de wegafsluiting liep het ook vast op de provinciale wegen.

De snelweg werd rond 8:30 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verkeershinder door zwaar ongeval op A73
politiewagen politieauto politie stock
Limburgse spookrijder opgepakt na dollemansrit
Auto over de kop op A73 bij Maasbracht
Lange file op A73 richting Venray na ongeluk
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen