Overslaan en naar de inhoud gaan

A73 uren dicht na ongeval tussen busje en vrachtwagen

Geplaatst opdonderdag 13 januari 2022 - 13:17

De A73 in zuidelijke richting ter hoogte van Horst is uren gesloten geweest na een ongeval tussen Horst en Venlo.

Het gaat om een ongeval met een busje en vrachtwagen. De bestuurder van het busje is naar het ziekenhuis gebracht.

Beschadigd
De politie laat weten dat het busje op de achterkant van de vrachtwagen is gereden. De vrachtwagen stond stil vanwege een file. De kant van de bijrijder is daarbij flink beschadigd. Het busje is vervolgens bij de vangrail tot stilstand gekomen. De man is zelf uit zijn busje gestapt, maar heeft pijn aan de borst en is daarom mee naar het ziekenhuis genomen. De vrachtwagenbestuurder is ongedeerd.

De snelweg is afgesloten geweest zodat de politie onderzoek kan doen. Ook is bij het ongeval veel schade ontstaan dat opgeruimd moest worden. Alle rijstroken zijn inmiddels weer open.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen