Overslaan en naar de inhoud gaan

A73 uren dicht na ongeluk met meerdere auto's

Geplaatst opdonderdag 23 februari 2017 - 6:31

De snelweg A73 was in de nacht van woensdag op donderdag enkele uren dicht na een ongeluk waarbij meerdere auto's betrokken waren.

Het ongeluk gebeurde rond 00:25 uur ter hoogte van Linne op de rijbanen richting het noorden.

Ambulance
Bij het ongeluk waren tenminste drie personenauto's betrokken. De voertuigen stonden over de twee rijbanen verspreid, waardoor de snelweg vanaf de oprit vanaf de A2 volledig afgesloten moest worden. Het is niet bekend of er bij de aanrijding iemand gewond is geraakt.

Onderzoek
De politie heeft ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeluk verricht. De voertuigen zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald. Verkeer richting Venlo werd ondertussen geadviseerd om te rijden via Eindhoven, over de A2 en A67. Rond 3:15 uur heeft Rijkswaterstaat de snelweg weer opengesteld voor het verkeer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Vrouw gewond na botsing op de A73 bij Linne
File op A73 door ongeval tussen motor en auto (2 mrt 2021)
File op A73 door ongeval tussen motor en auto
Auto vliegt in brand na aanrijding op afrit van A73
Gevallen motorrijder veroorzaakt kop-staartbotsing A73
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen