Overslaan en naar de inhoud gaan

A73 deze maand op de schop: snelweg deels dicht

Geplaatst opvrijdag 3 mei 2019 - 15:13

Rijkswaterstaat neemt de A73 deze maand flink op de schop. De snelweg is in mei op meerdere plaatsen 's nachts of in het weekend dicht.

Check daarom deze maand voor vertrek je route.

Afritten
Komende week zijn meerdere af- en opritten van de A73 dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Zo gaat bij Venlo de parallelweg dicht en ook rond Roermond zijn meerdere afritten in de avond en nacht afgesloten.

In het weekend van 17 tot 20 mei is de A73 bij Venlo in de avonduren dicht. Meerdere op- en afritten blijven dat weekend ook overdag niet toegankelijk voor het verkeer. Ter plaatste wordt het asfalt vervangen. Ook de A74 vanuit Duitsland is dan dicht.

Roermond
Een weekend later is de A73 bij Roermond aan de beurt. De snelweg is dan tussen knooppunt Het Vonderen en Linne dicht. Ook hier worden delen van het asfalt vervangen. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Niet alleen het Limburgse deel van de A73 gaat op de schop. Ook op het traject tussen Venray en Nijmegen zijn deze maand met enige regelmaat wegwerkzaamheden. Ook voor dit deel van de snelweg geldt dus, check voor vertrek je route.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen