Overslaan en naar de inhoud gaan

A73 deze maand op de schop: snelweg deels dicht

Geplaatst opvrijdag 3 mei 2019 - 15:13

Rijkswaterstaat neemt de A73 deze maand flink op de schop. De snelweg is in mei op meerdere plaatsen 's nachts of in het weekend dicht.

Check daarom deze maand voor vertrek je route.

Afritten
Komende week zijn meerdere af- en opritten van de A73 dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Zo gaat bij Venlo de parallelweg dicht en ook rond Roermond zijn meerdere afritten in de avond en nacht afgesloten.

In het weekend van 17 tot 20 mei is de A73 bij Venlo in de avonduren dicht. Meerdere op- en afritten blijven dat weekend ook overdag niet toegankelijk voor het verkeer. Ter plaatste wordt het asfalt vervangen. Ook de A74 vanuit Duitsland is dan dicht.

Roermond
Een weekend later is de A73 bij Roermond aan de beurt. De snelweg is dan tussen knooppunt Het Vonderen en Linne dicht. Ook hier worden delen van het asfalt vervangen. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Niet alleen het Limburgse deel van de A73 gaat op de schop. Ook op het traject tussen Venray en Nijmegen zijn deze maand met enige regelmaat wegwerkzaamheden. Ook voor dit deel van de snelweg geldt dus, check voor vertrek je route.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen