Overslaan en naar de inhoud gaan

A67 van Venlo naar Eindhoven dicht na meerdere ongelukken

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2015 - 9:28

Op de A67 gebeurden maandagochtend meerdere ongevallen met vrachtwagens. De snelweg was daardoor in de richting van Eindhoven dicht.

Rond 8:15 uur botste een kleine vrachtwagen achter op een andere vrachtwagen. De Poolse chauffeur is door de brandweer uit zijn cabine bevrijd. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen. Het is nog onduidelijk hoe de chauffeur eraan toe is.

File
Door dit ongeval werd de snelweg tussen Liessel en Asten afgesloten. In de file achter het ongeval gebeurden op verschillende plekken ongevallen. Bij de aanrijding ter hoogte van Deurne waren drie vrachtwagens betrokken. De chauffeur van de middelste truck raakte bekneld. De traumahelikopter kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen.

Bij het derde ongeval zijn volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) eveneens meerdere vrachtwagens betrokken.

Foto: AS Media

Omleiding
Het verkeer richting Eindhoven moest rekening houden met een flinke vertraging. De snelweg bleef tot 14:00 uur dicht tussen de afritten Helden en Asten. Er werd een omleiding ingesteld: het verkeer werd geadviseerd om te rijden via Roermond, over de A73 en de A2.

Update: Rond 14:15 uur werd de snelweg weer vrijgegeven.

Klik hier voor de actuele verkeersinformatie.

Gevaarlijke snelweg
Op de A67 gebeuren met enige regelmaat ongevallen. Vrijdag kantelde er nog een vrachtwagen bij Venlo. De chauffeur van deze vrachtwagen overleefde het ongeval niet.

Gemeenten in Brabant en Limburg maken zich zorgen over de veiligheid op de snelweg. Leden van de ANWB en Transport en Logistiek Nederland (TLN) hebben hun zorgen over de colonnevorming van vrachtwagens ook al geuit.

Lees ook: Colonnes met vrachtwagens zijn groot probleem op A67

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Traumahelikopter naar ongeval met vrachtwagens op A67
Camper slaat over de kop, traumaheli landt op snelweg
Sirene zwaailicht
Ravage door botsing op A67 bij Venlo
Snelweg A67 uren na aanrijding weer vrijgegeven
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen