Overslaan en naar de inhoud gaan

A67 tussen Venlo en Eindhoven dicht na ongeval

Geplaatst opwoensdag 6 mei 2015 - 10:19

De A67 van Venlo richting Eindhoven is vanaf Asten afgesloten door een ongeval met meerdere vrachtwagens.

Het verkeer in zuidelijke richting wordt bij Asten omgeleid. De afsluiting gaat tot ongeveer 17:00 uur duren. In de richting van Venlo is de snelweg wel vrij.

Ongeval
Bij Geldrop botsten woensdagochtend rond 8:45 uur drie vrachtwagens op elkaar. Bij de kop-staartbotsing is de chauffeur van de achterste vrachtwagen ernstig gewond geraakt.

De man moest door de brandweer uit zijn cabine bevrijd worden. Er werd een traumahelikopter opgeroepen. De vrachtwagenchauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Gevaarlijke stoffen
Eén van de vrachtwagens vervoert gevaarlijke stoffen, maar de tankwagen lekt volgens de politie niet.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Weer lange file op A67 door ongeval bij Geldrop
Ongeluk met drie vrachtwagens, A67 korte tijd dicht
Fikse vertraging door kettingbotsing op A67
Vrachtwagen van metaalbedrijf uit Echt gekanteld op A67
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen