Overslaan en naar de inhoud gaan

A67 richting Venlo weer vrij na ongeval bestelbus en truck

Geplaatst opdinsdag 1 december 2020 - 17:00

De A67 in de richting van Venlo is dinsdagmiddag rond 16:45 uur vrijgegeven. De snelweg ging een uur eerder ter hoogte van Asten op slot na een ongeval waarbij een bestelbus en vrachtwagen op elkaar botsten.

Het ongeval gebeurde rond 15:40 uur. De chauffeur van de bestelbus moest met de ambulance naar het ziekenhuis. De trucker bleef ongedeerd.

Behalve beide voertuigen, raakte ook de vangrail flink beschadigd. Hulpdiensten waren ruim een uur bezig om de weg vrij te krijgen. Eerst kwam de linkerrijstrook vrij, kort daarna ging de hele snelweg richting Venlo weer open. Er stond op het hoogtepunt een file van 15 kilometer.

Verkeer werd omgeleid vanaf knooppunt Leenderheide bij Eindhoven en over de A2 via Weert en de A73 via Roermond naar Venlo gestuurd. De vertraging voor het verkeer bedroeg ruim een uur.

file A67
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen