Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 uren dicht door uitgebrande vrachtwagen

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 8:59

De A2 in zuidelijke richting was tot ongeveer maandagmiddag 13:00 uur afgesloten. Dat kwam door een vrachtwagen die 's ochtends in brand was gevlogen ter hoogte van Weert.

Weggebruikers richting Maastricht moesten omrijden via de A67 en A73.

Op tijd gestopt
De truck vatte even voor 06:30 uur vlam. Volgens WeertdeGekste.nl wist de chauffeur zijn combinatie op tijd te stoppen en de trekker te ontkoppelen. De trucker is niet gewond geraakt.

Wielen verbrand
Om de brand te kunnen blussen werd de A2 richting Maastricht al afgesloten. Het bergen van het voertuig gaat volgens Rijkswaterstaat nog even tijd in beslag nemen. "De wielen zijn verbrand, dus dat moet misschien wel met een hoogwerker."

De file liep op tot meer dan een uur. In de andere richting ontstond een kijkersfile.

Video: WeertdeGekste.nl
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen