Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 tussen Echt en Eindhoven dit weekend dicht

Geplaatst opvrijdag 5 november 2021 - 6:30

Delen van de A2 tussen Echt en Eindhoven zijn vanaf vrijdagavond afgesloten, omdat Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

De wegwerkzaamheden nemen het hele weekend in beslag en duren tot maandagochtend. Rijkswaterstaat houdt echter een slag om de arm: bij slecht weer wordt het werk uitgesteld.

Dicht
Van vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 5:00 uur is de A2 in noordelijke richting dicht tussen de knooppunten Het Vonderen bij Echt en Leenderheide bij Eindhoven. Andersom, dus van Leenderheide naar Het Vonderen, is de snelweg op dat traject afgesloten vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot zaterdagavond 23:59 uur.

Omgeleid
Het verkeer wordt omgeleid en moet volgens Rijkswaterstaat rekening houden met een extra reistijd van een half uur. Sommige op- en afritten tussen Het Vonderen en Leenderheide blijven deels open en dat is vooral voor lokaal verkeer. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat laat weten dat er voor omwonenden ter plaatse bewegwijzering aanwezig is.

Klik hier voor de actuele informatie van Rijkswaterstaat.

omleiding Vonderen Leeinderheide (4 nov 2021)
Omleidingskaart knooppunt Het Vonderen en knooppunt Leenderheide.
Illustratie: Rijkswaterstaat
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen