Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 tussen Echt en Eindhoven dit weekend dicht

Geplaatst opvrijdag 5 november 2021 - 6:30

Delen van de A2 tussen Echt en Eindhoven zijn vanaf vrijdagavond afgesloten, omdat Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

De wegwerkzaamheden nemen het hele weekend in beslag en duren tot maandagochtend. Rijkswaterstaat houdt echter een slag om de arm: bij slecht weer wordt het werk uitgesteld.

Dicht
Van vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 5:00 uur is de A2 in noordelijke richting dicht tussen de knooppunten Het Vonderen bij Echt en Leenderheide bij Eindhoven. Andersom, dus van Leenderheide naar Het Vonderen, is de snelweg op dat traject afgesloten vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot zaterdagavond 23:59 uur.

Omgeleid
Het verkeer wordt omgeleid en moet volgens Rijkswaterstaat rekening houden met een extra reistijd van een half uur. Sommige op- en afritten tussen Het Vonderen en Leenderheide blijven deels open en dat is vooral voor lokaal verkeer. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat laat weten dat er voor omwonenden ter plaatse bewegwijzering aanwezig is.

Klik hier voor de actuele informatie van Rijkswaterstaat.

omleiding Vonderen Leeinderheide (4 nov 2021)
Omleidingskaart knooppunt Het Vonderen en knooppunt Leenderheide.
Illustratie: Rijkswaterstaat
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen