Overslaan en naar de inhoud gaan

A2-tunnel uren dicht door vrachtwagen met pech

Geplaatst opdinsdag 21 augustus 2018 - 8:34

Verkeer op de A2 richting Maastricht is dinsdagochtend vastgelopen door een vrachtwagen met pech in de Koning Willem-Alexandertunnel.

De onderste A2-tunnelbuis richting België is urenlang dicht geweest nadat een vrachtwagen hard op de rem moest. Hierdoor kwam de lading van de vrachtwagen op de cabine terecht. De overige buizen waren wel beschikbaar.

Tunnelbuis
"Er wordt nu gekeken of de vrachtwagen zelfstandig weg kan rijden uit de tunnel, of dat de lading met een ander voertuig verplaatst moet worden", liet een woordvoerder van Rijkswaterstaat weten.

Rond 10:50 uur werd de weg vrijgegeven.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen