Overslaan en naar de inhoud gaan

A2-tunnel opnieuw dicht vanwege dreigende springer

Geplaatst opmaandag 27 augustus 2018 - 17:08

De A2-tunnel bij Maastricht is aan het eind van maandagmiddag een tijd dicht geweest, omdat een persoon dreigt van de brug over de snelweg te springen.

De Koning Willem-Alexandertunnel, zoals die officieel heet, ging in beide richtingen dicht. Door de afsluiting ontstond een file, maar na het vrijgeven van de weg losten die snel op. Ook werd het treinverkeer bij station Maastricht Randwyck even stilgelegd.

Uren dicht
Zaterdag was de tunnel al uren dicht, omdat iemand dreigde van het viaduct te springen. Het lukte de politie uiteindelijk om de persoon veilig van de brug te halen.

Lees ook: Springer van brug gehaald, A2-tunnels na uren weer open

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen