Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 tijdje dicht na ongeluk bij Echt

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 14:20

De A2 is zondagmiddag ter hoogte van Echt een tijdje volledig afgesloten. Het ging mis door een ongeval op de rijbaan in zuidelijke richting, vlak ná knooppunt Het Vonderen.

Rond 15:00 was nog slechts één rijstrook dicht vanwege opruimwerkzaamheden. De vertraging neemt af.

A67, A73, A74 en Duitse A61
De ANWB raadde weggebruikers aan om via andere snelwegen om te rijden. Verkeer richting Maastricht werd gevraagd via de A67, A73, A74, en de Duitse A61 haar weg richting het zuiden te vervolgen. Dat advies werd om 14:45 uur ingetrokken.

Niet voor 15:15 uur vrij
De vertraging op de A2 bedroeg om 14:15 uur ongeveer anderhalf uur. Op de A73 stond op hetzelfde moment een halfuur file. Hoeveel voertuigen bij het ongeluk betrokken waren en of daarbij mensen gewond zijn geraakt, is onbekend.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen