Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 richting Maastricht weer vrij na dodelijk ongeval

Geplaatst opzaterdag 18 april 2015 - 7:45

De A2 richting Maastricht is weer vrijgegeven. De snelweg was enige tijd afgesloten vanwege een dodelijk ongeval op de A2 bij Beek zaterdagochtend.

Dat meldt Rijkswaterstaat.

Weg afgesloten
Eerder liet de politie weten dat de snelweg al rond 05:30 uur weer open zou gaan voor verkeer. Dat bleek niet te kloppen. Verkeer werd enkele uren omgeleid via Heerlen en pas rond 07:30 uur werd de weg weer voor een deel vrijgegeven. Door het ongeluk is het asfalt bij Beek flink aangetast. Daarom wordt er om 10:30 uur gestart met een spoedreparatie. Die moet tegen 14:00 uur afgerond zijn. De rechter rijstrook blijft gedurende die reparatie open en ook de vluchtstrook wordt gebruikt om lange files te voorkomen.

Dodelijk ongeluk
De A2 was zaterdag enige tijd afgesloten in verband met onderzoek naar een dodelijk ongeval bij Beek.
Bij het ongeluk zaterdagmorgen kwamen drie mensen om het leven toen een spookrijder en een tegemoetkomende auto elkaar frontaal raakten.

Lees ook: Drie doden door spookrijder op A2 bij Beek

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Drie doden door spookrijder op A2 bij Beek
Slachtoffers dodelijk ongeval Beek uit Meerssen en Maastricht
Ongeval met meerdere voertuigen op A2 bij Elsloo
Auto rijdt in op file A2
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen