Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 richting Maastricht weer vrij na dodelijk ongeval

Geplaatst opzaterdag 18 april 2015 - 7:45

De A2 richting Maastricht is weer vrijgegeven. De snelweg was enige tijd afgesloten vanwege een dodelijk ongeval op de A2 bij Beek zaterdagochtend.

Dat meldt Rijkswaterstaat.

Weg afgesloten
Eerder liet de politie weten dat de snelweg al rond 05:30 uur weer open zou gaan voor verkeer. Dat bleek niet te kloppen. Verkeer werd enkele uren omgeleid via Heerlen en pas rond 07:30 uur werd de weg weer voor een deel vrijgegeven. Door het ongeluk is het asfalt bij Beek flink aangetast. Daarom wordt er om 10:30 uur gestart met een spoedreparatie. Die moet tegen 14:00 uur afgerond zijn. De rechter rijstrook blijft gedurende die reparatie open en ook de vluchtstrook wordt gebruikt om lange files te voorkomen.

Dodelijk ongeluk
De A2 was zaterdag enige tijd afgesloten in verband met onderzoek naar een dodelijk ongeval bij Beek.
Bij het ongeluk zaterdagmorgen kwamen drie mensen om het leven toen een spookrijder en een tegemoetkomende auto elkaar frontaal raakten.

Lees ook: Drie doden door spookrijder op A2 bij Beek

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drie doden door spookrijder op A2 bij Beek
Slachtoffers dodelijk ongeval Beek uit Meerssen en Maastricht
Ongeval met meerdere voertuigen op A2 bij Elsloo
Auto rijdt in op file A2
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen