Overslaan en naar de inhoud gaan

A2 Maastricht dicht door werkzaamheden

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 16:17

In de nachten van maandag op dinsdag en van dinsdag op woensdag is de A2 op verschillende plekken beperkt of niet toegankelijk.

Er wordt dan aan de weg gewerkt.

Afrit Elsloo
In de nacht van maandag op dinsdag is de afrit bij Elsloo in zuidelijke richting gesloten. Tussen knooppunt Kerensheide en Elsloo is een rijstrook dicht. Dit duurt van maandagavond 21:00 uur tot dinsdagmorgen 5:00 uur.

Kruisdonk
De daaropvolgende nacht is de A2 in noordelijke richting tussen knooppunt Kruisdonk en Maastricht Aachen Airport dicht. Ook dit duurt van 21:00 uur 's avonds tot 5:00 uur de volgende ochtend.

In beide gevallen verwacht Rijkswaterstaat dat de verkeershinder maximaal tien minuten zal bedragen. Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen